Γερμανία: Νέα ταξιδιωτική επισήμανση για Αττική και Δυτική Ελλάδα

Την επαναφορά των περιφερειών της Αττικής και της Δυτικής Ελλάδας στον κατάλογο με τις «περιοχές κινδύνου» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, λόγω της βεβαρυμμένης επιδημιολογικής κατάστασης στις περιοχές αυτές το τελευταίο διάστημα.

Από αύριο, 14 Φεβρουαρίου, η ταξιδιωτική επισήμανση στη Γερμανία που αφορά την Ελλάδα αναφέρει ότι θα πρέπει να αποφεύγονται τα «μη αναγκαία, τουριστικά» ταξίδια. Η επισήμανση ισχύει προς την Αττική, την Κεντρική Ελλάδα, την Δυτική Ελλάδα καθώς επίσης και προς την Κεντρική Μακεδονία.

Ωστόσο, το Υπουργείο Εξωτερικών στη Γερμανία αποφάσισε και την αφαίρεση από την ίδια λίστα της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας, όπως αναφέρεται στην νέα ταξιδιωτική επισήμανση.

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.