Γερμανία: Νέες κατηγορίες κατά αλυσίδας γρήγορων τεστ

Νέες κατηγορίες έρχονται στην επιφάνεια εναντίον της αλυσίδας γρήγορων τεστ κορωνοϊού MediCan. Οι WDR, NDR και η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung έμαθαν από νομικούς κύκλους ότι η εταιρεία ενδέχεται να έχει χρεώσει εσφαλμένα ιατρικές υπηρεσίες και υπερβολικό κόστος υλικού για τα τεστ.

Συγκεκριμένα, υφίσταται υποψία ότι η Medican ότι έχει χρεώσει τεστ αντιγόνων στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση σε υψηλότερες τιμές από ό,τι στην πραγματικότητα κοστίζουν στην αγορά. Ο δικηγόρος ενός από τους κατηγορούμενους αρνείται δόλο. Πραγματοποιήθηκαν όλα τα τεστ που ισχυρίστηκε ο πελάτης του.

Οι δύο προϊστάμενοι της αλυσίδας βρίσκονται υπό κράτηση εδώ και περισσότερο από μία εβδομάδα. Ο εισαγγελέας του Bochum είχε εκδώσει εντάλματα σύλληψης εναντίον τους, επειδή είναι ύποπτοι ότι έχουν βαρύνει το κράτος με περισσότερα γρήγορες τεστ από ό,τι στην πραγματικότητα διεξήχθησαν.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.