Γερμανία: Νικητής Λόττο δεν παρέλαβε εγκαίρως τα 11 εκατ. και τα έχασε

Απίστευτο και όμως αληθινό το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Γερμανία. Ένας υπερτυχερός του Λόττο που κέρδισε 11 εκατομμύρια ευρώ τον Απρίλιο του 2017 δεν εμφανίστηκε ποτέ να παραλάβει το κέρδος του.

Έτσι την παραμονή της πρωτοχρονιάς έληξε η περίοδος που είχε στη διάθεσή του ο νικητής του λόττο για να εμφανιστεί και να εξαργυρώσει το δελτίο του στη Γερμανία. «Ακόμα και μετά από την άκαρπη πολυετή έρευνα, θα θέλαμε πολύ να βρεθεί ο νικητής», δήλωσε στο AFP ο διευθυντής του Γερμανικού Λόττο, Georg Wacker.

Ο άγνωστος νικητής του λόττο είχε τριάμισι χρόνια στη διάθεσή του για να εμφανιστεί. Και να ζητήσει τα κέρδη του μετά την κλήρωση της πρωταπριλιάς του 2017 στη Γερμανία. Παρά τις επανειλημμένες δημόσιες εκκλήσεις και τις πάμπολλες δημοσιεύσεις στον γερμανικό Τύπο, ο μυστήριος νικητής παρέμεινε άφαντος.

Το νικητήριο δελτίο αγοράστηκε ανάμεσα στις 29 Μαρτίου και την 1η Απριλίου του 2017. Πιθανώς στην πόλη Reutlingen, στην νοτιοδυτική Γερμανία, κοντά στην Στουτγάρδη.

Αγοράστηκε ανώνυμα και όχι online, γεγονός που έκανε αδύνατο τον εντοπισμό του νικητή από την Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών της χώρας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, μετά τη λήξη της προθεσμίας, τα 11 εκατομμύρια ευρώ θα ξαναμπούν στην δεξαμενή jackpot του Λόττο. Και θα χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές κληρώσεις, είτε χρηματικές, είτε αυτοκινήτων.

Σας αρέσουν οι.. λίγο παράξενες ειδήσεις; Για περισσότερες πατήστε ΕΔΩ!

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας.

Μπες στη σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου για όλα όσα σε αφορούν, πάντα στην μητρική μας γλώσσα, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.