Γερμανία: Οι εμβολιασμοί με Novavax ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα

Την Πέμπτη έφτασαν οι πρώτες παραδόσεις του εμβολίου Novavax στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ενώ την Παρασκευή θα διανεμηθούν στα ομόσπονδα κρατίδια.

Προς το παρόν, το εμβόλιο θα διανεμηθεί μόνο στα κρατίδια και όχι ακόμη στα ιατρεία. Η πρώτη παράδοση θα περιέχει 1,4 εκατομμύρια δόσεις. Το εμβόλιο της Novavax θα προσφερθεί κυρίως σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Υπάρχουν ελπίδες ότι θα μπορούσε να αποτελέσει εναλλακτική λύση για ορισμένους που δεν μπορούσαν να εμβολιαστούν με τα προηγούμενα εμβόλια mRNA της Biontech και της Moderna.

Το εμβόλιο της Novavax βασίζεται σε μια πιο κλασική μέθοδο. Οι πρώτοι εμβολιασμοί αναμένεται να είναι διαθέσιμοι από την επόμενη εβδομάδα.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.