Γερμανία: Ο Spahn θέλει να προετοιμαστεί για το τέταρτο κύμα

Σε αντίθεση με το προηγούμενο έτος, ο Υπουργός Υγείας Jens Spahn προετοιμάζεται ήδη για ένα πιθανό περαιτέρω κύμα με ταχύτατα αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σκοπεύει να συζητήσει τους κινδύνους και τις στρατηγικές για να αποφευχθεί ένα τέταρτο κύμα μέσα στο τρέχον έτος. “Έχω ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με ειδικούς και το Ινστιτούτο Robert Koch”, δήλωσε ο Spahn την Τετάρτη στο ZDF Morgenmagazin.

Η ευαισθησία για αυτό σχετίζεται επίσης με το γεγονός ότι η κατάσταση ξαφνικά επιδεινώθηκε τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του περασμένου έτους μετά από ένα καλοκαίρι με χαμηλά περιστατικά.

Συνολικά, ο Spahn δήλωσε ικανοποιημένος με την τρέχουσα κατάσταση: “Η διάθεση είναι δικαιολογημένα καλή, τα κρούσματα χαμηλά, τα ποσοστά εμβολιασμού υψηλά, αλλά βλέπουμε σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά ξανά γρήγορα”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.