Γερμανία: Ο τουρισμός εμβολιασμού δεν είναι μαζικό φαινόμενο

Η Γερμανική Ένωση Πόλεων δεν διαφωνεί με το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι εμβολιάζονται κατά του κορωνοϊού μακριά από τον τόπο κατοικίας τους. Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Göppert, στην εφημερίδα Rheinische Post.

Ο Göppert επεσήμανε ότι το ομοσπονδιακό διάταγμα εμβολιασμού δεν προβλέπει απαιτήσεις σχετικά με τον τόπο διαμονής. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πηγαίνουν σε κέντρα εμβολιασμού σε γειτονικό κρατίδιο δεν είναι ούτως ή άλλως μαζικό φαινόμενο.

Ο Πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης Περιφερειών, Sager, βλέπει τον τουρισμό εμβολιασμού μεταξύ των ομοσπονδιακών κρατιδίων ως αποτυχία της πολιτικής.

Σε συνέντευξή του δήλωσε ότι οι άνθρωποι διανύουν μεγάλες αποστάσεις, επειδή η παράδοση εμβολίων εξακολουθεί να είναι τόσο αναξιόπιστη σε πολλά κέντρα εμβολιασμού.

Και οι δύο, ωστόσο, εκφράστηκαν θετικά σχετικά με την υψηλή προθυμία εμβολιασμού μεταξύ του πληθυσμού.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.