Γερμανία: Οδηγός ακολουθεί το GPS και καταλήγει στο μετρό

Μια οδηγός από τη Φρανκφούρτη πρέπει να εμπιστεύτηκε υπερβολικά το σύστημα πλοήγησης: αντί να την οδηγήσει στον προορισμό της, την κατεύθυνε στις ράγες ενός υπόγειου σιδηρόδρομου (U-Bahn – metro)

Εξαιτίας της ανακοίνωσης ενός συστήματος πλοήγησης, μια 31χρονη οδηγός κατέληξε με το αυτοκίνητό της στις υπόγειες γραμμές της Eschenheimer Anlage στη Φρανκφούρτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οδηγός οδηγούσε στην Eckenheimer Landstraße το βράδυ της Πέμπτης – με τη βοήθεια ενός συστήματος πλοήγησης.

Στη διασταύρωση, ωστόσο, πέρασε πάνω από ένα εμπόδιο κατά παράβαση της σήμανσης της λωρίδας και των πινακίδων κυκλοφορίας και ακολούθησε τις υπόγειες γραμμές.

Μετά από λίγα μέτρα, το ταξίδι τελείωσε εκεί, καθώς το αυτοκίνητο κόλλησε στην κοίτη των γραμμών, σύμφωνα με τους αξιωματούχους.

Από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η μόνη ζημιά ήταν στις γραμμές, οι οποίες έπρεπε να επισκευαστούν μέσα στη νύχτα.

Η κυκλοφορία του μετρό χρειάστηκε να διακοπεί για αρκετές ώρες.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.