Γερμανία: Οι διοργανωτές συναυλιών και ταξιδιών φοβούνται

Οι διοργανωτές συναυλιών και ταξιδιών στη Γερμανία πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για απαιτήσεις επιστροφής χρημάτων από τους πελάτες τους τον Ιανουάριο.

Με την έναρξη του νέου έτους, οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν τα κουπόνια που είχαν λάβει στο πρώτο κύμα της πανδημίας ως αποζημίωση για ακυρωμένες εκδηλώσεις και ταξίδια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Tagesspiegel”, ούτε το ομοσπονδιακό υπουργείο Δικαιοσύνης ούτε ο κλάδος των εκδηλώσεων διαθέτουν στοιχεία για το πόσα κουπόνια δεν έχουν ακόμη εξαργυρωθεί.

Ωστόσο, μόνο στον πάροχο υπηρεσιών συναυλιών CTS Eventim, ένας “μικρός επταψήφιος αριθμός” κουπονιών είναι ακόμη ανοιχτός, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στην εφημερίδα “Tagesspiegel”.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.