Γερμανία: Οι φλόγες καταστρέφουν το σούπερ μάρκετ

Σούπερ μάρκετ στη Θουριγγία στις φλόγες: Το πρωί της Κυριακής ξέσπασε πυρκαγιά σε εκπτωτικό κατάστημα Netto. Η φωτιά κατέστρεψε μεγάλα τμήματα του κτιρίου.

Γύρω στις 6.30 π.μ., η πυροσβεστική έλαβε τις πρώτες κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Αρκετοί καλούντες ανέφεραν ότι το Netto στην οδό Christian-Eckardt-Straße είχε πάρει φωτιά.

Η φωτιά φαίνεται ότι ξέσπασε στο πίσω μέρος της αγοράς, το οποίο χρησιμοποιείται για την παραλαβή εμπορευμάτων.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι πρώτες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στη BILD: “Ο πίσω χώρος του εκπτωτικού καταστήματος έπιασε φωτιά. Για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς, η πυροσβεστική χρειάστηκε να ανοίξει εν μέρει την οροφή”.

Οι πυροσβέστες πέρασαν δύο ώρες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία έκτοτε έχει σβήσει. Παρά τα γρήγορα μέτρα κατάσβεσης, μεγάλα τμήματα του καταστήματος καταστράφηκαν.

“Οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν δεν μπορούν να ποσοτικοποιηθούν προς το παρόν, αλλά θα φτάσουν σε εξαψήφιο ποσό”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το γιατί ξέσπασε η φωτιά είναι ασαφές και ερευνάται. Ειδικός πρόκειται να εξετάσει τον τόπο της πυρκαγιάς.

Τις έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Ιένας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης