Γερμανία: Οι ολέθριες συνέπειες των πλημμυρών (Vid)

Το κύμα κακοκαιρίας στη Γερμανία οδήγησε σε καταστροφικές πλημμύρες, με τις εργασίες διάσωσης και αποκατάστασης των ζημιών να συνεχίζονται.

Πάνω από 160 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ πολλοί ακόμα αγνοούνται.

Ολόκληρες περιοχές πλημμύρισαν, χωριά καταστράφηκαν, γέφυρες κατέρρευσαν ενώ χιλιάδες άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και πόσιμο νερό.

Οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών εκκενώθηκαν επειγόντως.

Οι διασώστες, με τη βοήθεια εθελοντών, εργάζονται ασταμάτητα καθώς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για την ανεύρεση αγνοουμένων μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Η έκταση των ζημιών δεν μπορεί ακόμη να εκτιμηθεί. Σπίτια, κτίρια εταιρειών, δρόμοι και γέφυρες έχουν καταστραφεί ενώ υπάρχουν τεράστιες ζημιές σε σιδηροδρομικές γραμμές μήκους 600 χιλιομέτρων.

Το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας λειτουργεί με συνεχείς διακοπές.

Δεκάδες γέφυρες έχουν καταρρεύσει και θα χρειαστούν, σύμφωνα με τις αρχές, ενδεχομένως και χρόνια προκειμένου να επισκευαστούν.

Πηγή: sputniknews.gr

video

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.