Γερμανία: Οι παιδίατροι αναμένουν το εμβόλιο για παιδιά κάτω των 12

Οι παιδίατροι αναμένουν ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμο το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών.

Ο πρόεδρος της Γερμανικής Εταιρείας Παιδιατρικής και Ιατρικής Εφήβων, Jörg Dötsch, δήλωσε στην εφημερίδα “Rheinische Post” του Ντίσελντορφ ότι η έγκριση αναμένεται πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, η Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών (Stiko) πιθανότατα δεν θα συστήσει αμέσως το εμβόλιο χωρίς περιορισμούς, αλλά αρχικά μόνο για ασθενείς υψηλού κινδύνου. Ως παράδειγμα, ο Dötsch ανέφερε παιδιά με σοβαρές χρόνιες ασθένειες.

Μια τέτοια περιορισμένη έγκριση θα ήταν “μια πολύ καλή και σημαντική βελτίωση για τα παιδιά που πάσχουν και τις οικογένειές τους”, δήλωσε ο διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Κολωνίας.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.