Γερμανία: Οι Πράσινοι θέλουν να αυξήσουν το Hartz IV

Οι Πράσινοι συνεχίζουν τη διαδικτυακή τους διάσκεψη. Μεταξύ άλλων, θα υπάρξει ψηφοφορία σχετικά με την αύξηση των μηνιαίων πληρωμών Hartz IV. Η επικεφαλής του κόμματος θέλει να αυξήσει τις πληρωμές κατά 50 ευρώ – η Grüne Jugend κατά 200 ευρώ.

Επί του παρόντος, ένας ενήλικας που ζει μόνος του λαμβάνει 446 ευρώ το μήνα συν τα έξοδα στέγασης. Οι εκπρόσωποι θα πρέπει επίσης να ψηφίσουν σχετικά με το αίτημα για αύξηση του κατώτατου μισθού από 9,50 σε 13 ευρώ.

Στις 3 μ.μ. πρόκειται να ψηφίσουν η Annalena Baerbock και ο Robert Habeck. Για την Baerbock, είναι επίσης η επίσημη απόφαση για την υποψηφιότητά της για καγκελάριο. Η Baerbock βρίσκεται υπό πίεση εξαιτίας των πρόσφατα αναφερόμενων πρόσθετων εσόδων της, ενός μπόνους κορωνοϊού καθώς και διορθώσεων στο βιογραφικό της.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.