Γερμανία: Ομάδα απέρριψε χορηγία από ερωτικό μοντέλο

Απόρριψη για ερωτική σταρ: Το μοντέλο Jessy Bunny, που έγινε διάσημη μέσω του OnlyFans, ήθελε να γίνει χορηγός της γυναικείας ομάδας της 1. FC Νυρεμβέργης – αλλά η ομάδα αρνήθηκε ευγενικά…

Ως ερωτικό μοντέλο, πιθανώς να μην δέχεστε συχνά απορρίψεις. Έτσι, είναι ακόμα πιο εκπληκτικό όταν σας απορρίπτουν για μια προσφορά χορηγίας.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην σταρ του OnlyFans Jessy Bunny, γνωστή για το μεγάλο της στήθος. Η οικονομική της υποστήριξη για μια ποδοσφαιρική ομάδα απορρίφθηκε.

Όχι σε χορηγία για την γυναίκεια ομάδα της 1. FC Nürnberg

Σύμφωνα με την bild, η Jessy Bunny, η οποία γεννήθηκε στη Βαυαρία και τώρα ζει στη Μαγιόρκα, είναι μεγάλη οπαδός του ποδοσφαίρου.

Η 22χρονη είναι ιδιαίτερα λάτρης της 1. FC Nürnberg. Παρακολουθεί κάθε παιχνίδι, λέει, ακόμη και εκείνο της γυναικείας ομάδας.

Η αγάπη για το ποδόσφαιρο αναπτύχθηκε για την ερωτική influencer μέσα από τις τακτικές επισκέψεις στο γήπεδο με τη μητέρα και τον αδελφό της.

Είναι ιδιαίτερα περήφανη για τις γυναίκες του συλλόγου, λέει – και γι’ αυτό σκέφτηκε να τις χρηματοδοτήσει.

Άρνηση από το κλαμπ της καρδιάς της: Δεν επιθυμεί χορηγία από ερωτικό μοντέλο

Οικονομική υποστήριξη από μία γνωστό influencer – φαίνεται να είναι καλή για τη γυναικεία ομάδα, έτσι δεν είναι; Αλλά αυτό δεν ισχύει, η Νυρεμβέργη απέρριψε την προσφορά χορηγίας του Jessy Bunny.

Εκπρόσωπος του σωματείου εξήγησε στη bild ότι δεν συνάπτει συνεργασίες στην κατηγορία του ερωτικού περιεχομένου στο πλαίσιο των κατευθυντήριων γραμμών μάρκετινγκ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.