Γερμανία: Πάνω από 1400 ζευγάρια χόρεψαν ταυτόχρονα Cha-Cha-Cha

Η ελάχιστη απαίτηση ήταν 250 ζευγάρια που έπρεπε να χορέψουν Cha-Cha-Cha ταυτόχρονα για τρία λεπτά σε μια τηλεδιάσκεψη. Όχι μόνο ήταν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά επέστησε επίσης την προσοχή στη σημασία των σχολών χορού.

Στουτγάρδη – Επιτεύχθηκε: Στην παγκόσμια προσπάθεια ρεκόρ για «το μεγαλύτερο cha-cha-cha σε τηλεδιάσκεψη», ακριβώς 1404 ζευγάρια χόρεψαν σε όλη τη χώρα.

Η σχολή χορού της Στουτγάρδης Burger-Schäfer ήταν και αυτή παρούσα.

Η ελάχιστη απαίτηση για τη νέα κατηγορία παγκόσμιου ρεκόρ ήταν 250 ζευγάρια που έπρεπε να χορέψουν ταυτόχρονα για τρία λεπτά σε μια τηλεδιάσκεψη.

Η μουσική μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή και κάθε ζευγάρι χόρευε cha-cha-cha στο σπίτι.

Το ινστιτούτο ρεκόρ για τη Γερμανία και αρκετοί δικαστές που είχαν επίσης συνδεθεί εξασφάλισαν ότι οι συμμετέχοντες είχαν ενεργοποιήσει τις κάμερές τους και ότι πραγματικά χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής.

Οι σχολές χορού είναι σημαντικές για την κοινωνία

«Είμαστε πολύ περήφανοι που επιτύχαμε το παγκόσμιο ρεκόρ και χόρεψαν τόσα πολλά ζευγάρια. Παρά τη δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή, εμείς ως σχολή χορού καταφέραμε να παρακινήσουμε περισσότερα από 70 ζευγάρια», δήλωσε ο Jörg Galitz, ιδιοκτήτης του Burger-Schäfer.

Το γεγονός ότι συμμετείχαν συνολικά 30 σχολές χορού του ADTV δείχνει για άλλη μια φορά ότι οι σχολές χορού αποτελούν σημαντικό πολιτιστικό τομέα στην κοινωνία.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.