Γερμανία: Πελάτες της DB θα μπορούν να αποζημιώνονται

Αποζημίωση μέσω διαδικτύου σε περίπτωση καθυστέρησης των γερμανικών σιδηροδρόμων (DB).

Στο μέλλον, οι πελάτες των γερμανικών σιδηροδρόμων θα μπορούν να λαμβάνουν αποζημίωση μέσω διαδικτύου εάν το τρένο τους έχει καθυστέρηση.

Ο προϊστάμενος σιδηροδρόμων Lutz ανακοίνωσε ότι η αποζημίωση με την εφαρμογή των γερμανικών σιδηροδρόμων στο smartphone είναι πανεύκολη και μπορεί να γίνει σε πέντε λεπτά. Δεν χρειάζεται πλέον να αναζητάτε αριθμούς τρένων ή να παραδίδετε εισιτήρια.

Η ένωση επιβατών ProBahn χαιρέτισε το νέο, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει την 1η Ιουνίου. Αυτό είναι μέρος ενός σύγχρονου γερμανικού σιδηροδρόμου.

Μέχρι τώρα, οι ταξιδιώτες έπρεπε να εκτυπώσουν μια φόρμα δικαιωμάτων επιβατών, να τη συμπληρώσουν και να την στείλουν στα κεντρικά των γερμανικών σιδηροδρόμων ταχυδρομικώς. Αυτή η δυνατότητα εξακολουθεί να υπάρχει.

Εάν η καθυστέρηση είναι μία ώρα ή περισσότερο, η Deutsche Bahn θα επιστρέφει το ένα τέταρτο του ναύλου και εάν η καθυστέρηση είναι δύο ώρες ή περισσότερο, θα επιστρέφει την μισή αξία του εισιτηρίου.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.