Γερμανία: Έφτιαξαν πισίνα μέσα σε ένα τεράστιο παπούτσι Adidas

Η γερμανική φίρμα «Κάνε το μόνος σου» HORNBACH σε συνεργασία με το κατάστημα αθλητικών υποδημάτων 43einhalb έφτιαξαν ένα τεράστιο ζευγάρι παπούτσια Adidas, το οποίο φιλοξενεί… μια πισίνα!

Το μοναδικό αυτό project πρότζεκτ υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το, -με βάση το Βερολίνο-, στούντιο Neulant van Exel.

Η αποκαλούμενη «The Sneakerpool» έχει τη μορφή ενός ζευγαριού παπουτσιών Adidas ZX 1000 και είναι κατασκευασμένη με υλικά όπως πλακάκια, συρματόπλεγμα, λινοτάπητα και εύκαμπτους σωλήνες.

Τα υλικά μπορεί να προμηθευτεί ο ενδιαφερόμενος είτε από τη HORNBACH, είτε από κατάστημα ειδών για κατασκευές, και να φτιάξει αυτή την πρωτότυπη πισίνα… μόνος του.

«Με τη βοήθεια οδηγιών συναρμολόγησης, ο οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ντιζαϊνάτο έπιπλο στο σπίτι.

Με τη “Sneakerpool”, η HORNBACH κάνει ένα βήμα στη σκηνή των αθλητικών παπουτσιών», τονίζουν οι δημιουργοί του πρωτότυπου project.

Περιβάλλοντας την πισίνα, το ζευγάρι μεγέθους «XXL» αθλητικών έχει ανακατασκευαστεί με σκανδαλιστική λεπτομέρεια. Για τη HORNBACH, τα αθλητικά και το «Κάνε το μόνος σου» είναι τρόποι αυτοέκφρασης που εκφράζονται στο συγκεκριμένο project συνδυαστικά.

Δείτε φωτογραφίες:

Παρουσιάζοντας τη «Sneakerpool», η φίρμα υπογραμμίζει την αποστολή της να «ενθαρρύνει τον κόσμο να είναι όσο το δυνατόν πιο δημιουργικός, να εξελίσσει τα δικά του “Κάνε το μόνος σου” πρότζεκτ και να μη βάζει όρια στον εαυτό του».

Υπενθύμισε προηγούμενες δημιουργικές μίξεις της: «Πολύ προσφάτως, με τον Ai Weiwei, ο οποίος ανέπτυξε με υλικά “Κάνε το μόνος σου” ένα πλήρες έργο τέχνης για να το αναπαράξει κανείς σπίτι του.

Προηγουμένως, ο Δανός ντιζάινερ Sigurd Larsen και ο Ιάπωνας αρχιτέκτονας Yo Shimada σχεδίασαν έπιπλα με αποκλειστικά και μόνο υλικά “Κάνε το μόνος σου”».

Δείτε βίντεο:

Πηγή: NEWSIT

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.