Γερμανία: Πλαστά πιστοποιητικά για απαλλαγή από τον εμβολιασμό

Το απόγευμα της Πέμπτης, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο ιατρείο ενός γιατρού στο Leverkusen, ο οποίος φέρεται να εξέδωσε πλαστά πιστοποιητικά για την απαλλαγή πολιτών από τον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εισαγγελίας, ο γιατρός θεωρείται ύποπτος ότι “εξέδωσε σε διάφορους ασθενείς – χωρίς να εξετάσει προηγουμένως την τρέχουσα κατάσταση της υγείας τους – πιστοποιητικό για χρήση από τις αρχές, στο οποίο πιστοποιείται ότι οι ασθενείς δεν είναι σε θέση να λάβουν εμβολιασμό κατά της νόσου Covid 19 για απροσδιόριστους ιατρικούς λόγους”.

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, δεν μπορούν να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες αυτή τη στιγμή “ενόψει των συνεχιζόμενων ερευνών και για την προστασία των προσωπικών δικαιωμάτων των εμπλεκομένων στη διαδικασία”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Kölner Stadt-Anzeiger”, ένας δημοσιογράφος ήταν μάρτυρας: ο γιατρός είχε κλειστεί στο ιατρείο του και η αστυνομία αναγκάστηκε να ανοίξει η ίδια την πόρτα του ιατρείου. Τις τελευταίες ημέρες – σύμφωνα με την εφημερίδα – υπήρχαν μεγάλες ουρές μπροστά από το ιατρείο.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.