Γερμανία: Ποιοι σταθμοί μεταδίδουν ζωντανά το Euro 2021;

Με καθυστέρηση ενός έτους, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διεξάγεται ήδη από τις 11 Ιουνίου. Το EURO που είχε αρχικά προγραμματιστεί για το περασμένο έτος αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

Όχι μόνο οι ημερομηνίες, αλλά και οι χώροι έχουν αλλάξει: Αντί των αρχικών δώδεκα, το τουρνουά θα διεξαχθεί τώρα σε έντεκα πόλεις σε διαφορετικές χώρες.

Λόγω της συνεχιζόμενης απειλής της πανδημίας, το Μπιλμπάο και το Δουβλίνο δεν ήθελαν να επιβεβαιώσουν στην UEFA ότι οι θεατές θα μπορούσαν να εισέλθουν στα γήπεδα – γι’ αυτόν τον λόγο παραλίγο να ακυρωθεί και το Μόναχο.

Γερμανία

Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μπορούν να παρακολουθούνται χωρίς εξαίρεση σε τηλεοράσεις, υπολογιστές και κινητές συσκευές. Ωστόσο, δεν θα είναι δυνατή η παρακολούθηση όλων των παιχνιδιών ζωντανά σε δημόσια τηλεοπτικά κανάλια.

Αντ’ αυτού, οι ARD και ZDF έχουν χορηγήσει στην υπηρεσία MagentaTV μια άδεια και για τους 51 αγώνες.

Η MagentaTV είναι η υπηρεσία συνεχούς ροής από την Deutsche Telekom, η οποία επενδύει μεγάλα χρηματικά ποσά στον επαγγελματικό αθλητισμό εδώ και χρόνια.

Η τηλεοπτική συμφωνία για τους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2021 ορίζει ότι δέκα παιχνίδια του ομίλου θα παίζονται αποκλειστικά στο MagentaTV.

Αυστρία

Όπως και στη Γερμανία, η κρατική τηλεόραση, δηλαδή το ORF, θα συνοδεύσει το τουρνουά ζωντανά.

Ελβετία

Στο SRF, σε μια εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης δημοσίου δικαίου, έχει ανατεθεί η σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Και τα 51 παιχνίδια του πρωταθλήματος μπορούν να προβληθούν ζωντανά και δωρεάν. Κατά πάσα πιθανότητα, τα παιχνίδια θα παίζονται στα κανάλια SRF 1 και SRF 2.

Geoblocking

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το πρωτάθλημα μέσω ζωντανής ροής, μπορείτε να το κάνετε χωρίς VPN και νόμιμα μόνο στη χώρα σας. Για παράδειγμα, οι προσφορές των ARD και ZDF μπορούν να παρακολουθούνται μόνο στη Γερμανία, στην Αυστρία μόνο μέσω ORF.

Όσον αφορά το MagentaTV στο εξωτερικό, δεδομένου ότι η υπηρεσία της Telekom είναι επί πληρωμή, οι θεατές μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια σε όλες τις άλλες χώρες της ΕΕ χωρίς γεωγραφικό αποκλεισμό.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.