Γερμανία: Ποιοτικές ελλείψεις σε κέντρα τεστ κορωνοϊού

Η επιχείρηση με τους χώρους τεστ κορωνοϊού προωθεί προφανώς εγκληματικές δομές. Από την άποψη του Γερμανικού Ιδρύματος για την Προστασία των Ασθενών, αυτό επηρεάζει κυρίως την ποιότητα των τεστ.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Brysch δήλωσε στο dpa ότι εάν κάποιος μετά από ένα τεστ δεν νιώσει κάποιο αντανακλαστικό του ή δεν δακρύσει, τότε μάλλον το τεστ δεν έχει διεξαχθεί σωστά. Τα τεστ είναι σημαντικά, ειδικά όταν επισκέπτεται κανείς γηροκομεία ή νοσοκομεία, λέει ο Brysch.

Προς το παρόν, για αυτούς που διεξάγουν τα τεστ αρκεί ένα μάθημα μιας ώρας και κατευθείαν παίρνουν την άδεια για διεξαγωγή τεστ. Οι υγειονομικές αρχές θα πρέπει επομένως να ελέγχουν την ποιότητα στο χώρο.

Λόγος για αυτό είναι αναφορές για απάτες χρέωσης στα κέντρα τεστ κορωνοϊού. Στην περιοχή του Ρουρ, η αρμόδια εισαγγελία ερευνά μια ύποπτη εταιρεία που λειτουργεί κέντρα δοκιμών σε διάφορες τοποθεσίες.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.