Γερμανία: Πού βρίσκεται το πιο ακριβό διαμέρισμα για το 2022;

Το ακριβότερο διαμέρισμα που προσφέρεται στο διαδίκτυο το 2022 βρίσκεται στο Βερολίνο. Τι έχει να προσφέρει για 17,9 εκατομμύρια;

“Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα διαμερίσματα – το ‘Der Kronprinz’, ωστόσο, θα ξεπεράσει σίγουρα τις προσδοκίες σας”, αναφέρει μια διαφήμιση διαμερίσματος στην πύλη “Immoscout24”.

Με 578 τετραγωνικά μέτρα, αυτό είναι πιθανόν να ισχύει πραγματικά – αλλά και η τιμή του ακινήτου θα ξεπεράσει πιθανόν όλες τις προσδοκίες:

Με 17,9 εκατομμύρια ευρώ, το διαμέρισμα, το οποίο έχει και το δικό του όνομα, είναι το ακριβότερο σε όλη τη Γερμανία που προσφέρθηκε στην πύλη διαμερισμάτων το 2022.

“Αποκλειστικό ρετιρέ στο Βερολίνο” είναι η πιο ακριβή καταχώριση

Για τα χρήματα, ο αγοραστής αποκτά ένα “αποκλειστικό ρετιρέ στο ιστορικό κέντρο του Βερολίνου”. Διαθέτει εννέα δωμάτια, τα οποία είναι εξοπλισμένα με φυσικές πέτρινες επιφάνειες και ωραία ξύλινα δάπεδα.

Σύμφωνα με τη διαφήμιση, το διαμέρισμα διαθέτει επίσης παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και τζάκι.

Λόγω της θέσης της κοντά στην Κρατική Όπερα και το Humboldt Forum, η διαφήμιση αναφέρει ότι η “αποκλειστική κατοικία” είναι σαν μια “θέση στο κέντρο της δράσης”.

Μεταξύ των δέκα ακριβότερων διαμερισμάτων στο “Immoscout24”, ωστόσο, υπάρχουν άλλα τρία που βρίσκονται επίσης στο Βερολίνο.

Στο Prenzlauer Berg, ένα διαμέρισμα με επτά δωμάτια μπορεί να αγοραστεί για 11,5 εκατομμύρια ευρώ (τρίτη θέση στην κατάταξη).

Στο Tiergarten υπάρχει ένα για λίγο κάτω από ένα εκατομμύριο ευρώ που έχει οκτώ δωμάτια (6η θέση). Και στο Mitte, ο αγοραστής αποκτά τέσσερα δωμάτια σε 291 τετραγωνικά μέτρα έναντι 9,3 εκατομμυρίων (9η θέση).

Και στη πύλη “Immowelt”, το Βερολίνο προηγείται επίσης όσον αφορά τα ακριβά διαμερίσματα: το πιο ακριβό διαμέρισμα που διαφημίζεται εκεί προσφέρεται για 8,9 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας ανακαινισμένο διαμέρισμα σε ένα παλιό κτίριο στην περιοχή Charlottenburg-Wilmersdorf. Διαθέτει οκτώ δωμάτια και βεράντα στην ταράτσα σε 437 τετραγωνικά μέτρα ζωτικού χώρου.

Το δεύτερο πιο ακριβό διαμέρισμα στην πύλη βρίσκεται επίσης στο Βερολίνο, αλλά στο Mitte. Για οκτώ εκατομμύρια ευρώ, υπάρχει ένα ρετιρέ με 454 τετραγωνικά μέτρα σε άμεση γειτνίαση με την Πύλη του Βρανδεμβούργου.

Συνολικά, τέσσερα από τα δέκα ακριβότερα διαμερίσματα στο “Immowelt” βρίσκονται επίσης στη γερμανική πρωτεύουσα. Τα άλλα δύο βρίσκονται επίσης στο Mitte (5η θέση) και στο Charlottenburg-Wilmersdorf (9η θέση).

Η κατάταξη βασίστηκε σε προσφορές που διαφημίστηκαν στις πλατφόρμες μεταξύ Ιανουαρίου και Νοεμβρίου 2022. Οι αναφερόμενες τιμές είναι τιμές προσφοράς και όχι τιμές κλεισίματος.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.