Γερμανία: Σε προ πανδημίας επίπεδα τα ποσοστά απασχόλησης

Στα επίπεδα που ήταν στις αρχές του 2020, πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, επέστρεψε η απασχόληση στην αγορά εργασίας της Γερμανίας κατά τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η στατιστική υπηρεσία της χώρας (Destatis).

Για τον περασμένο μήνα, το ποσοστό των εργαζομένων στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης αυξήθηκε κατά 0,2% σε μηνιαίο επίπεδο, με 85.000 εργαζόμενους περισσότερους από αυτούς που είχαν καταγραφεί τον Μάρτιο του 2022.

Σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2020, όταν ξεκίνησε η πανδημία στη Γερμανία, 41.000 περισσότερα άτομα κατεγράφησαν σε θέσεις εργασίας της χώρας για τον Απρίλιο του 2022.

Ακόμα, το ποσοστό της ανεργίας στη Γερμανία για τον Απρίλιο διαμορφώθηκε στο 5%, αμετάβλητο σε μηνιαία βάση και εντός των προβλέψεων των αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters.

Πηγή: insider.gr

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.