Γερμανία – Πρόεδρος BDA: “Πρέπει να συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε”

“Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην διακινδυνεύσουμε όσα έχουμε επιτύχει”, δήλωσε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γερμανικών Ενώσεων Εργοδοτών (BDA) στο Βερολίνο. “Πρέπει να συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε, να εμβολιάζουμε, να εμβολιάζουμε, ώστε η κατάσταση να συνεχίσει να σταθεροποιείται”.

Ο δείκτης επίπτωσης, δηλαδή ο αριθμός των νέων μολύνσεων ανά 100.000 κατοίκους σε μια εβδομάδα, αυξάνεται και πάλι εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, πρόσφατα ιδιαίτερα έντονα στις πόλεις του Βερολίνου, του Αμβούργου και της Βρέμης.

Στην περίπτωση των εμβολιασμών, τα πρώτα κρατίδια είχαν πρόσφατα αναφέρει σημαντικές μειώσεις.

Ο Dulger δήλωσε ότι οι εργοδότες και τα συνδικάτα απηύθυναν έκκληση στους εργαζομένους να συνεχίσουν να αποδέχονται τις προσφορές εμβολιασμού και τεστ και να συμβάλλουν έτσι σε ένα υψηλό ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης.

“Εμείς οι κοινωνικοί εταίροι είμαστε βέβαιοι ότι με κοινή προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε την εθνική εκστρατεία εμβολιασμού επιτυχή και να επιτύχουμε ένα υψηλό επίπεδο προστασίας”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.