Γερμανία: Προοπτική χαλάρωσης υποχρεωτικής τηλεργασίας

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Altmaier έδωσε στις εταιρείες τη Γερμανία την προοπτική να χαλαρώσουν οι απαιτήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Altmaier δήλωσε στην εφημερίδα Bild ότι βήμα προς βήμα θα ισχύουν λιγότεροι κανονισμοί για την τηλεργασία. Αναφέρθηκε στην επιστροφή στην κανονικότητα σε πολλούς τομείς.

Ταυτόχρονα, ο υπουργός κατέστησε σαφές ότι, κατά τη γνώμη του, πολλοί υπάλληλοι συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι. Οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι συμφωνούν μεταξύ τους και επιτρέπουν πιο ευέλικτα μοντέλα εργασίας – αυτό είναι ένα θετικό μάθημα της πανδημίας.

Η Ομοσπονδία της Γερμανικής Βιομηχανίας ζήτησε να τερματιστεί η απαίτηση για τηλεργασία. Συγκεκριμένα, η ένωση μίλησε υπέρ ενός σταδιακού σχεδίου που θα πρέπει να καθορίζει τους όρους υπό τους οποίους τα μέτρα θα πρέπει να καταργηθούν στις επιχειρήσεις.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.