Γερμανία: Προσοχή, ανάκληση τριμμένου τυριού από το Lidl

Πιθανόν να υπάρχουν μπλε πλαστικά κομματάκια σε ένα τριμμένο τυρί που παρασκευάζεται από την Goldsteig Käsereien. Το τυρί πωλούνταν σε καταστήματα Lidl σε πολλά γερμανικά κρατίδια και μπορεί να επιστραφεί εκεί.

Cham – Τα τυροκομεία Goldsteig Bayerwald προειδοποιούν για ξένα σώματα στο τριμμένο τυρί Emmentaler.

Πρόκειται για το προϊόν “Milbona Emmentaler gerieben, 250g” με ημερομηνίες λήξης 8 και 10 Σεπτεμβρίου 2022 και αριθμό “DE BY 301 EG”.

Η ανάκληση δημοσιεύθηκε στη διαδικτυακή πύλη www.lebensmittelwarnung.de σε εθνικό επίπεδο τη Δευτέρα.

Επιστροφή δυνατή χωρίς απόδειξη

Το τυρί πωλήθηκε σε καταστήματα Lidl στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, τη Βαυαρία, το Βερολίνο, το Βρανδεμβούργο, το Αμβούργο, την Κάτω Σαξονία, τη Ρηνανία-Παλατινάτο και το Σλέσβιχ-Χολστάιν.

Εκεί, οι συσκευασίες θα παίρνονται πίσω και θα επιστρέφεται η τιμή αγοράς, ακόμη και χωρίς απόδειξη πληρωμής, όπως ανακοίνωσαν τα τυροκομεία της ανατολικής Βαυαρίας.

“Δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι το επηρεαζόμενο προϊόν περιέχει μπλε πλαστικά κομματάκια”, δήλωσαν. Λόγω του πιθανού κινδύνου τραυματισμού, οι πελάτες δεν πρέπει να τρώνε το τριμμένο τυρί σε καμία περίπτωση.

Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.