Γερμανία: Πρόσθετα έξοδα με τη νέα υποχρέωση υποβολής στοιχείων

Η Γερμανική Ένωση Νοσοκομείων προειδοποιεί για πρόσθετη εργασία και διπλές δομές λόγω των τελευταίων σχεδίων του Υπουργού Υγείας Jens Spahn.

“Δεν είναι πρόβλημα για τα νοσοκομεία να ζητούν στοιχεία όπως η ηλικία και η κατάσταση εμβολιασμού από τους ασθενείς”, εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος Gerald Gaß. Ωστόσο, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής κανάλια ψηφιακής αναφοράς.

Επιπλέον, υπάρχει ήδη υποχρέωση αναφοράς για νόσο με Covid βάσει του νόμου περί προστασίας από τις λοιμώξεις: “Πρέπει επομένως να διασφαλιστεί ότι δεν θα δημιουργούνται διπλές δομές με την περαιτέρω συλλογή δεδομένων”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Spahn θέλει να υποχρεώσει τα νοσοκομεία να παρέχουν ακριβέστερες πληροφορίες για όλα τα περιστατικά κορωνοϊού.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.