Γερμανία: Πρωταθλήτρια στο ανακυκλωμένο χαρτί η Νυρεμβέργη

Η Νυρεμβέργη είναι η “πιο φιλική προς την ανακύκλωση χαρτιού πόλη” στη Γερμανία. Στην πόλη, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στο φιλικό προς το περιβάλλον χαρτί, όπως αναγνώρισε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας.

Η Ομοσπονδιακή Υπουργός Περιβάλλοντος Steffi Lemke (Πράσινοι) απένειμε στην πόλη το βραβείο “Paper Atlas” στο Βερολίνο την Τρίτη, σύμφωνα με την πρωτοβουλία Pro Recyclingpapier.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βαυαρίας πέτυχε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία στη Γερμανία για τη χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού σε δημόσιες υπηρεσίες σε μια αξιολόγηση.

Το 100%του χαρτιού που χρησιμοποιήθηκε από τη διοίκηση της Νυρεμβέργης το 2021 ήταν ανακυκλωμένο χαρτί με την περιβαλλοντική σφραγίδα Blue Angel.

Η μητρόπολη της Φραγκονίας έλαβε επίσης ειδικούς πόντους για τη χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού πέραν της δημοτικής διοίκησης, για παράδειγμα στα δημόσια σχολεία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.