Γερμανία: Πυροσβεστικό «καρφώθηκε» σε σπίτι – πολλοί τραυματίες

Κατά τη διάρκεια μίας κλήσης έκτακτης ανάγκης, ένα πυροσβεστικό όχημα συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο. Το όχημα της πυροσβεστικής κατέληξε σε έναν κήπο σπιτιού

Ξεκίνησε σαν μια κανονική επιχείρηση για τους διασώστες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Himmelkron στην περιοχή Kulmbach. Τελικά, ένα από τα οχήματα έκτακτης ανάγκης της πυροσβεστικής προσγειώθηκε στον μπροστινό κήπο ενός σπιτιού.

Πριν από αυτό, υπήρξε μια βίαιη σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο. Συνολικά πέντε άτομα τραυματίστηκαν.

Πυροσβεστικό όχημα προσκρούει σε τοίχο σπιτιού στο Himmelkron

Στο Facebook, ο διοικητής από το Bindlach, M. Neugebauer, συνόψισε την επιχείρηση τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου. Αρχικά, οι πυροσβέστες από το Himmelkron και το Lanzendorf κλήθηκαν σε ένα κτίριο με ανάπτυξη καπνού.

Συνοδεύονταν από ένα HLF 20 (βοηθητικό όχημα ομάδας πυρόσβεσης) και ένα MZF (όχημα πολλαπλών χρήσεων). Όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατευθύνονταν προς το Himmelkron όταν συνέβη το ατύχημα σε ένα στενό δρόμο.

Η Σύγκρουση σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Markgrafenstraße και Ringstraße. Το όχημα έκτακτης ανάγκης είχε προτεραιότητα, αλλά ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε στο πλάι του οχήματος.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, το MZF βγήκε από το δρόμο και έσπασε έναν φράχτη κήπου. Στη συνέχεια προσγειώθηκε με το μπροστινό του σπιτιού.

 

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης