Γερμανία: Ρεκόρ πώλησης κατοικιδίων το μεγαλύτερο pet shop στον κόσμο

Ρεκόρ πώλησης κατοικιδίων σημείωσε το Zoo Zajac στη Γερμανία, το μεγαλύτερο pet shop στον κόσμο, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

Κουτάβια, γατάκια και πολλά άλλα μικρά ζώα πωλούνται με τέτοιους ρυθμούς που δεν είναι εφικτό το ζευγάρωμα και η αναπαραγωγή τους, όπως παραδέχεται ο ιδιοκτήτης του γιγάντιου καταστήματος, Νόρμπερτ Ζάγιατς.

«Η υψηλή ζήτηση στα κατοικίδια είναι εύκολο να εξηγηθεί. Οι άνθρωποι παραμένουν σπίτια τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και δεν έχουν πού να πάνε. Όμως, ο καθένας χρειάζεται λίγη ζεστασιά, αγάπη και στοργή» όπως εξηγεί ο ίδιος.

Με έκταση 8,070 m² και με περίπου 3.000 είδη ζώων προς πώληση, το κατάστημα στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας πιστοποιήθηκε το 2015 ως το μεγαλύτερο pet shop στον κόσμο από το βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο στο pet shop στο Ντούισμπουργκ έχει βρεθεί στο στόχαστρο της οργάνωσης για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων PETA, κυρίως για την πώληση εξωτικών ζώων, ακατάλληλων για σπίτι, αλλά και για τον τρόπο εκτροφής σκυλιών.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.