Η Γερμανία προσκαλεί τους Ρώσους αντιφρονούντες: Ελάτε να εργαστείτε

Ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ κάλεσε τους Ρώσους αντιφρονούντες που θέλουν να διαφύγουν από το καθεστώς του Βλαντίμιρ Πούτιν να έρθουν στη Γερμανία.

Προειδοποίησε ωστόσο ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα προκειμένου «να μη γεμίσει η χώρα κατασκόπους».

«Μπορούμε πραγματικά να τους αξιοποιήσουμε τους Ρώσους στη Γερμανία. Θα πρέπει να προσφέρουμε εργασία σε όσους είτε θέλουν να εγκαταλείψουν τη Ρωσία είτε έχουν ήδη φύγει και δεν θέλουν να επιστρέψουν», δήλωσε ο κ. Χάμπεκ και τόνισε ότι για να πετύχει το εγχείρημα, θα πρέπει να αρθούν τα εμπόδια για την απασχόληση και την αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων.

Επιπλέον, το υπουργείο Εσωτερικών θα πρέπει να φροντίσει ώστε να μην έρθουν στη Γερμανία «τα λάθος άτομα» και καταλήξουμε «να γεμίσουμε τη χώρα κατασκόπους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.