Γερμανία-Spahn: Επικίνδυνη κατάσταση για τους ανεμβολίαστους

Ο υπουργός Υγείας Jens Spahn εκτιμά ότι οι κίνδυνοι για τους ανεμβολίαστους είναι υψηλότεροι από ό,τι πριν από ένα χρόνο. “Βιώνουμε μια πανδημία των ανεμβολίαστων”, δήλωσε ο πολιτικός του CDU στο ραδιόφωνο “Deutschlandfunk”.

Εξήγησε: “Παρά τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού, υπάρχουν περισσότερες λοιμώξεις. Αυτό δείχνει πόσο μεταδοτική είναι αυτή η μετάλλαξη και, επομένως, για κάθε άτομο που δεν έχει εμβολιαστεί, η κατάσταση είναι σε κάθε περίπτωση πιο επικίνδυνη από ό,τι ήταν πριν από ένα χρόνο. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί είναι πολύ πιθανό να μολυνθούν το φθινόπωρο και τους χειμερινούς μήνες χωρίς προστασία”.

Και συνεχίζει: “Η επιλογή δεν είναι εμβολιασμός ή μη εμβολιασμός – η επιλογή είναι εμβολιασμός και συνεπώς προστασία ή μόλυνση χωρίς προστασία. Μπορώ μόνο να συστήσω σε όλους να επιλέξουν την προστασία, επειδή γνωρίζουμε τα οφέλη αλλά και τους πιθανούς κινδύνους πολύ καλύτερα από ό,τι με τη μόλυνση”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.