Γερμανία: Στηρίζει τον ΟΗΕ για επανέναρξη των συνομιλιών

Η Γερμανία, ως φίλη της Κύπρου και του λαού της, στηρίζει και βοηθά τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για τη λύση του Κυπριακού, τόνισε την Παρασκευή η νέα Πρέσβειρα της Γερμανίας, Άνκε Σλιμ επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

“Είναι οδυνηρό ότι η Κύπρος είναι διχοτομημένη από την τουρκική εισβολή του 1974 και ότι ακόμη δεν έγινε κατορθωτό να επουλωθεί αυτή η διαίρεση”, πρόσθεσε.

Δεχόμενος τα διαπιστευτήρια της νέας Πρέσβειρας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε τη βαθιά εκτίμησή του για τη στάση αρχών που τηρεί η Γερμανία στο Κυπριακό και την συνεχή στήριξη στις προσπάθειες της Κύπρου για μια βιώσιμη και συνολική διευθέτηση, με βάση τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.