Γερμανία: Στο πλευρό του μικρού Νικόλα που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Όλοι μαζί ας σταθούμε στο πλευρό του μικρού Νικόλα, ο οποίος για δεύτερη φορά δίνει μάχη με τον καρκίνο. Για τους σκοπούς του εράνου που διεξάγει η οικογένεια, υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο το κοινό μπορεί να καταθέτει τις εισφορές του.

Σήμερα ο μικρός Νικόλας βρίσκεται στη Γερμανία για θεραπεία. Το αγοράκι διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα υψηλού κινδύνου στο τέταρτο στάδιο πριν από δύο χρόνια.

Ο 5χρονος υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες, ενώ μόλις ολοκλήρωσε τους 8 κύκλους θεραπείας, ταξίδεψε στη Γερμανία μαζί με τη μητέρα του για να χειρουργηθεί, αλλά και να συνεχίσει την θεραπεία του.

Δυστυχώς, όμως, ενώ όλα έδειχναν ότι όλα ήταν καλά, οι τελευταίες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο μικρός Νικόλας, κατέδειξαν ότι ο καρκίνος είχε χτυπήσει και πάλι την πόρτα της οικογένειας, αφού σήμερα συνεχίζει για δεύτερη φορά τις θεραπείες του στη Γερμανία, όπου θα υποβληθεί για δεύτερη φορά σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Να πούμε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία καλύπτει μέσω του Υπουργείου Υγείας μόνο τα έξοδα που αφορούν τις θεραπείες.

Έτσι η οικογένεια απευθύνει έκκληση στο κοινό, διεξάγοντας έρανο, προκειμένου να καλύψει τη διαμονή αλλά και τη σίτιση, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Γερμανία. Ο έρανος έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στόχος είναι το αγοράκι, αφότου μαζευτεί το απαραίτητο ποσό και το επιτρέψει η υγεία του, να μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα λάβει το πρώτο δοκιμαστικό εμβόλιο για την ασθένειά του.

Η οικογένεια για το σκοπό αυτό, θα χρειαστεί γύρω στις 250 χιλιάδες ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί 132 χιλιάδες, οι οποίες βρίσκονται σε ειδικό λογαριασμό.

Ας δώσουμε όλοι ελπίδα στον μικρό ήρωα και με μια μικρή εισφορά, ας του επιτρέψουμε να δει τη ζωή και το μέλλον με αισιοδοξία!

Πηγή: alphanews.live

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.