Γερμανία: Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και πάλι στα φαρμακεία

Τα πρώτα φαρμακεία μπορούν να εκδώσουν ξανά ψηφιακά πιστοποιητικά για εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού μετά από διακοπή αρκετών ημερών. Αυτό ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός Σύνδεσμος Γερμανών Φαρμακοποιών.

Εκπρόσωπος δήλωσε ότι η συντριπτική πλειονότητα των φαρμακείων αναμένεται να επανασυνδεθεί με το απαραίτητο σύστημα εντός των επόμενων ημερών. Αυτό εξαρτάται από τους αντίστοιχους παρόχους υπηρεσιών.

Εάν χρειάζεστε πιστοποιητικό, θα πρέπει να ελέγξετε στο διαδίκτυο ποιο φαρμακείο στην περιοχή σας μπορεί να προσφέρει και πάλι την υπηρεσία. Πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο mein-apothekenmanager.de.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος είχε σταματήσει να εκδίδει ψηφιακά πιστοποιητικά πριν από μία εβδομάδα λόγω ενδείξεων για κενά ασφαλείας.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.