Γερμανία: Τέλος της ιεράρχησης για τους εμβολιασμούς

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στη Γερμανία, η σειρά προτεραιότητας με μια σταθερή ακολουθία θα πάψει να ισχύει όπως είχε προγραμματιστεί από την επόμενη Δευτέρα.

Το ομοσπονδιακό υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε αλλαγές στο διάταγμα εμβολιασμού την Τετάρτη, τις οποίες μπορεί τώρα να ανακοινώσει ο Υπουργός Υγείας Jens Spahn.

Ταυτόχρονα, είναι δυνατοί οι εμβολιασμοί για τους εργαζόμενους απευθείας μέσω των επιχειρήσεων στις οποίες απασχολούνται.

Οι εταιρικοί ιατροί θα πρέπει επίσης να μπορούν να ξεκινήσουν με τους εμβολιασμούς αυτήν την ερχόμενη Δευτέρα και να λάβουν περισσότερες από 700.000 δόσεις εμβολίου την πρώτη εβδομάδα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.