Γερμανία: Θα έχει τελειώσει η πανδημία μέχρι την άνοιξη 2022;

Η πανδημία κυριαρχεί στη ζωή μας εδώ και ενάμιση χρόνο – αλλά μπορεί σύντομα να τελειώσει. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο Andreas Gassen, επικεφαλής της ένωσης ιατρών ταμείων ασφάλισης της Γερμανίας.

Ο Gassen αναμένει ότι η πανδημία θα τελειώσει σε έξι μήνες έως τρία τέταρτα του έτους. “Υποθέτω ότι η πανδημία θα τελειώσει την άνοιξη του 2022”, δήλωσε στην Rheinische Post.

“Μέχρι τότε, το ποσοστό εμβολιασμού θα είναι και πάλι λίγο υψηλότερο, αλλά πάνω απ’ όλα θα αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που θα αναρρώσουν με αντισώματα. Οι περιορισμοί θα καταστούν τότε μάλλον εντελώς περιττοί”.

Ωστόσο, ο Gassen δήλωσε επίσης ότι ο αριθμός των λοιμώξεων θα αυξηθεί και πάλι το φθινόπωρο. Ωστόσο, ο αριθμός των σοβαρών ασθενειών θα παραμείνει σημαντικά χαμηλότερος από εκείνον του περασμένου χειμώνα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.