Γερμανία: Θα εμβολιαζόμαστε μπροστά στα σούπερ μάρκετ;

Η Βαυαρία θέλει να αυξήσει το ποσοστό εμβολιασμού με εύκολα προσβάσιμες προσφορές εμβολιασμού. Ο πρωθυπουργός Markus Söder είχε ήδη μιλήσει, μεταξύ άλλων, για “εμβολιασμό στο δρόμο” και εμβολιασμούς σε “ασυνήθιστα μέρη”.

“Νομίζω ότι η προσφορά πρέπει να έρθει ακόμη πιο κοντά στους ανθρώπους”, είπε. Πρόσθεσε ότι η προσφορά πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ευρύτερη και ότι θέλει να κερδίσει εταίρους, για παράδειγμα από την οικονομία, τη γαστρονομία και τον αθλητισμό.

Επίσης, οι κουραστικές εγγραφές εκ των προτέρων δεν έχουν νόημα μακροπρόθεσμα, υποστήριξε ο Söder τη Δευτέρα. Όποιος θέλει να εμβολιαστεί θα πρέπει να μπορεί απλά να πάει και να εμβολιαστεί. Πριν από λίγο καιρό, ο Söder είχε επίσης μιλήσει για τους εμβολιασμούς μπροστά από σούπερ μάρκετ.

Πηγή: www.abendzeitung-muenchen.de

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.