Γερμανία: Η θερμότερη παραμονή Πρωτοχρονιάς όλων των επoχών

Καλοκαιρινός καιρός στην αλλαγή του χρόνου στη Γερμανία: Η Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία κατέγραψε την πιο ζεστή ημέρα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από τότε που άρχισαν τα μετεωρολογικά αρχεία. Σε τέσσερις σταθμούς στη Γερμανία, η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 20 βαθμούς.

Το 2022 αποχαιρέτησε με τη θερμότερη παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Γερμανία από τότε που άρχισαν οι μετεωρολογικές καταγραφές τον 19ο αιώνα.

Η Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία (DWD) κατέγραψε τιμές ρεκόρ για μια 31η Δεκεμβρίου. Στο Wielenbach στην περιοχή Weilheim-Schongau της Άνω Βαυαρίας, μετρήθηκαν 20,8 βαθμοί γύρω στις 2 μ.μ., και 20 βαθμοί στο Μόναχο.

Στη Βάδη-Βυρτεμβέργη καταγράφηκαν 20,3 βαθμοί στο Müllheim κοντά στο Freiburg και στο Ohlsbach.

Η προηγούμενη υψηλότερη θερμοκρασία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν 17,0 βαθμοί στο Müllheim το 1961, σύμφωνα με την DWD.

Το 2021, η θερμοκρασία ήταν 16,9 βαθμοί στο Freiburg im Breisgau.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.