Γερμανία: Τι έδειξε η νεκροψία ηλικιωμένης που έφυγε μετά τον εμβολιασμό

Τι έδειξε η νεκροψία της ηλικιωμένης που πέθανε λίγο μετά τον εμβολιασμό στη Γερμανία;

Στο Weyhe κοντά στη Βρέμη στην περιοχή Diepholz, ο εμβολιασμός μίας ηλικιωμένης έγινε πρωτοσέλιδο την Πέμπτη.  Η 90χρονη ξεψύχησε σε οίκο ευγηρίας μόλις λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό. Μετά τον απροσδόκητο θάνατο στις εγκαταστάσεις, η περιοχή Diepholz ενημέρωσε το κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας και το Ινστιτούτο Paul Ehrlich. Το σοκ ήταν μεγάλο.

Τώρα η εισαγγελία στο Verden καθησυχάζει τον πληθυσμό και δημοσιεύει τα αποτελέσματα της νεκροψίας της αποθανούσας.

Όπως αναφέρει η Kreiszeitung, μια πύλη συνεργατών του δικτύου Ippen-Digital, οι ιατροδικαστές δεν μπόρεσαν να διαπιστώσουν καμία συνάφεια μεταξύ του εμβολιασμού και του θανάτου της 90χρονης γυναίκας.

Αναμένεται μία τελική αξιολόγηση από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich“, δήλωσε η περιοχή.

Κατά τα φαινόμενα δεν είχε κάποια σχέση ο θάνατος της ηλικιωμένης στη Γερμανία με τον εμβολιασμό της , απλά είχε έρθει η ώρα της, σύμφωνα με τη νεκροψία.

 

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.