Γερμανία: Την πιάσανε 2 φορές σε μισή ώρα χωρίς δίπλωμα!

Μια γυναίκα από το Μόναχο συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα δύο φορές μέσα σε μισή ώρα.

Περίπολος της αστυνομίας με πολιτικά έλεγξε την 41χρονη στον αυτοκινητόδρομο Α8 με κατεύθυνση προς το Σάλτσμπουργκ στο πάρκινγκ Seehamer See.

Σύμφωνα με την αστυνομία την Τρίτη, αποδείχθηκε ότι στην πραγματικότητα δεν της είχε επιτραπεί να οδηγήσει το αυτοκίνητό της:

Η άδεια οδήγησης της είχε αφαιρεθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Για να παραλάβει τη γυναίκα, κλήθηκε ο 38χρονος σύντροφός της.

Οι αστυνομικοί του είπαν ότι δεν του επιτρεπόταν να δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου στη σύντροφό του επειδή δεν είχε άδεια οδήγησης.

Το ζευγάρι φάνηκε να το έχει καταλάβει αυτό.

Τελικά το έδωσε…

Η περιπολία της αστυνομίας συνέχισε. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έπρεπε να περάσουν ξανά από τον χώρο ανάπαυσης Seehamer See για να μπουν στον αυτοκινητόδρομο.

Μισή ώρα μετά τον πρώτο έλεγχο, η 41χρονη γυναίκα ήρθε προς το μέρος τους – τώρα στο τιμόνι του αυτοκινήτου του συντρόφου της… Πίσω της, ο 38χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο της γυναίκας.

Παρόλο που ο άνδρας είχε τηρήσει την υπόσχεσή του να μην δώσει στη γυναίκα τα κλειδιά του αυτοκινήτου, τώρα πρέπει να λογοδοτήσει για συνέργεια και υποκίνηση της φίλης του στη διάπραξη άλλου αδικήματος.

Της απαγγέλθηκε δεύτερη κατηγορία για οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Για να μην μπουν ξανά στον πειρασμό, οι αστυνομικοί τους πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης