Γερμανία: Το 20% των πολιτών κατά των προνομίων για εμβολιασμένους

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα του Ινστιτούτου Μελλοντολογίας Opaschowski του Αμβούργου (OIZ), το 20% των Γερμανών τάσσεται κατά των προνομίων για τους εμβολιασμένους και τους αναρρώσαντες από κορωνοϊό.

Δεν επιθυμούν να απαλλάσσονται τα εμβολιασμένα άτομα από τους περιορισμούς επαφής και εξόδου και να τους επιστρέφονται οι παλιές τους ελευθερίες σε π.χ. εστιατόρια και ξενοδοχεία, αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι νεότεροι και οι εργένηδες είναι ιδιαίτερα αντίθετοι στην καλύτερη αντιμετώπιση των εμβολιασμένων και των αναρρωμένων ατόμων.

Στην ηλικιακή ομάδα 14 έως 24 ετών, το ποσοστό απόρριψης ήταν 25 τοις εκατό και μεταξύ των εργένηδων ηλικίας 25 έως 49 ετών έφθανε το 28 τοις εκατό.

Ωστόσο, μεταξύ των οικογενειών με παιδιά και των κατοίκων της επαρχίας, το ποσοστό απόρριψης είναι σημαντικά χαμηλότερο, 15 και 14 τοις εκατό αντίστοιχα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.