Γερμανία: Το πρακτορείο Studiosus θα δέχεται μόνο 2G ταξιδιώτες

Στο μέλλον, ο ταξιδιωτικός πράκτορας Studiosus θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους και αναρρώσαντες ταξιδιώτες.

“Από την 1η Οκτωβρίου, η συμμετοχή στις εκδρομές μας θα είναι δυνατή μόνο για εμβολιασμένα και αναρρωμένα άτομα με τα κατάλληλα αποδεικτικά “, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού πράκτορα με έδρα το Μόναχο. Για τις νέες κρατήσεις, η διάταξη αυτή θα ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το Studiosus, ο προηγούμενος κανονισμός 3G θα αντικατασταθεί από τον κανόνα 2G. Ως λόγο, ο ταξιδιωτικός πράκτορας αναφέρει τη σημαντική αυστηροποίηση των επίσημων απαιτήσεων για τα άτομα που έχουν υποβληθεί σε τεστ.

Επί του παρόντος, πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων κρατών της ΕΕ και Σένγκεν, επιτρέπουν μόνο σε εμβολιασμένα και αναρρωμένα άτομα να εισέλθουν στη χώρα χωρίς καραντίνα. Περισσότερες χώρες αναμένεται να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.