Γερμανία: Βλάβη στη νέα γραμμή μεταξύ Στουτγάρδης και Ουλμ

Το ταξίδι μεταξύ Στουτγάρδης και Ουλμ υποτίθεται ότι θα ήταν κατά ένα τέταρτο της ώρας ταχύτερο. Μόλις μία ημέρα μετά την έναρξη, ωστόσο, έχουν ήδη σημειωθεί σημαντικές καθυστερήσεις στη νέα γραμμή μεταξύ Wendlingen και Ulm.

Τη Δευτέρα το πρωί, ο σιδηρόδρομος έκανε μια ανατροπή: λόγω τεχνικής βλάβης, τα τρένα που κατευθύνονταν προς τη Στουτγάρδη έπρεπε να οδηγηθούν πίσω στο Ουλμ και να δρομολογηθούν μέσω της παλιάς, πιο αργής διαδρομής διαμέσου της Άλμπ.

Δείτε περισσότερα: Η νέα υπερσύγχρονη σιδηροδρομική γραμμή της Γερμανίας

Τα τρένα καθυστερούσαν μερικές φορές περισσότερο από μία ώρα. “Δεν μπορούμε να κάνουμε πορεία στη νέα διαδρομή”, δήλωσε ένας μηχανοδηγός.

“Την πρώτη μέρα, λυπούμαστε τους εαυτούς μας”. Στους επιβάτες που είχαν εγκλωβιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια σήραγγα προσφέρθηκε ένα ζεστό ρόφημα ως αποζημίωση.

Μετά από δέκα χρόνια κατασκευής, η νέα γραμμή, η οποία κόστισε περίπου τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ, εγκαινιάστηκε μόλις την Παρασκευή σε μια τελετή στην οποία παρέστησαν πολιτικοί VIP και λειτουργεί κανονικά με το νέο πρόγραμμα δρομολογίων από την Κυριακή.

Σύμφωνα με το σιδηροδρομικό προσωπικό, ήδη την Κυριακή υπήρξαν διακοπές και τα τρένα έπρεπε να εκτραπούν μέσω της παλιάς γραμμής.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.