Γερμανία-WhatsApp: Η απόρριψη των νέων όρων και προϋποθέσεων

Όσοι δεν συμφωνούν με τους νέους κανονισμούς για την προστασία δεδομένων της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp δεν χρειάζεται να φοβούνται κάποιες συνέπειες προς το παρόν, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για περιορισμό του εύρους των λειτουργιών, οι χρήστες θα λαμβάνουν υπενθύμιση μόνο από καιρό σε καιρό.

Το WhatsApp εισήγαγε τους νέους κανονισμούς προστασίας δεδομένων πριν από δύο εβδομάδες, αρχικά προειδοποιώντας πως οι χρήστες που δεν συμφωνούν θα μπορούν σταδιακά να χρησιμοποιούν λιγότερες λειτουργίες.

Επειδή πολλοί φοβήθηκαν ότι οι νέοι κανονισμοί θα επέτρεπαν στη μητρική εταιρεία Facebook να έχει πρόσβαση σε πρόσθετα δεδομένα, πολλοί χρήστες άλλαξαν σε άλλες υπηρεσίες, όπως το Signal ή το Telegram.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.