Στη Γερμανία ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης

O Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, πραγματοποιεί επίσκεψη στη Γερμανία από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Ειδικότερα, ο Υφυπουργός θα μεταβεί στις περιοχές δικαιοδοσίας των Γενικών Προξενείων Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτης, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς αξιωματούχους και με φορείς της Ομογένειας, όπως τοπικές ελληνικές κοινότητες, καθώς και ακαδημαϊκούς πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους σε διάφορες πόλεις.

Ο κ. Κατσανιώτης αναμένεται να συναντηθεί με τα μέλη των Ελληνικών κοινοτήτων Ντίσελντορφ, Κολωνίας, Άαχεν, Βόννης & Φρανκφούρτης.

Επίσης, θα μεταβεί στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Γερμανίας, προκειμένου να ενημερωθεί για το σημαντικό ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητρόπολης.

Ανδρέας Κατσανιώτης: Οι Έλληνες της Γερμανίας αποτελούν δυναμικό & δραστήριο μέλος του Οικουμενικού Ελληνισμού

Με τη συνάντησή του με εκπροσώπους των ελληνικών κοινοτήτων της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας στο γενικό προξενείο της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ, ξεκίνησε το Σάββατο την επίσκεψή του στη Γερμανία ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.

«Στο Ντίσελντορφ είχα διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών κοινοτήτων, δικτύων ελληνογερμανικής φιλίας, εθνοτοπικών και ιατρικών συλλόγων.

Οι Έλληνες της Γερμανίας αποτελούν δυναμικό και δραστήριο μέλος του Οικουμενικού Ελληνισμού» έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

Η επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών στη Γερμανία περιλαμβάνει συναντήσεις στις περιοχές δικαιοδοσίας των γενικών προξενείων Ντύσσελντορφ και Φραγκφούρτης με τοπικούς αξιωματούχους και με φορείς της ομογένειας, όπως τοπικές ελληνικές κοινότητες, καθώς και ακαδημαϊκούς πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους σε διάφορες πόλεις.

Επίσης, θα μεταβεί στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Γερμανίας, προκειμένου να ενημερωθεί για το σημαντικό ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητρόπολης

Πηγή: ΕΡΤ | ΑΠΕ-ΜΠΕ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης