Γερμανική εταιρεία προσφέρει 100.000€ για να καπνίζετε χόρτο

Αυτή τη στιγμή, ίσως η πιο “μαστουρωμένη” θέση εργασίας στη Γερμανία είναι διαθέσιμη: μια εταιρεία με έδρα την Κολωνία αναζητά έναν ειδικό επαγγελματία καπνιστή χόρτου.

Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από τις φαρμακευτικές επιδράσεις της κάνναβης. Το φυτό της κάνναβης μπορεί να έχει ανακουφιστική δράση και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για τη θεραπεία του χρόνιου πόνου.

Η φαρμακευτική εταιρεία Cannamedical Pharma με έδρα την Κολωνία επικεντρώνεται ιδιαίτερα στη φαρμακευτική παραγωγή προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης για την ευρωπαϊκή αγορά.

Σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες, η Cannamedical Pharma καλύπτει ήδη περίπου το ένα τέταρτο της γερμανικής ζήτησης για άνθη φαρμακευτικής κάνναβης.

Για σκοπούς διασφάλισης της ποιότητας, η εταιρεία αναζητά τώρα έναν λεγόμενο “ειδικός κάνναβης”: “Για να επεκτείνει περαιτέρω το υψηλό επίπεδο των δικών της προϊόντων και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ασθενών, η Cannamedical δημιουργεί τη θέση ενός επαγγελματία κάνναβης”, εξηγεί η εταιρεία σε δελτίο τύπου.

“Η εργασία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη συμβουλευτική για την επιλογή ποικιλιών φαρμακευτικής κάνναβης, αλλά και την αξιολόγηση διαφορετικών ποικιλιών κάνναβης “βάσει καθορισμένων κριτηρίων”, σύμφωνα με την Cannamedical Pharma.

Ωστόσο, η εργασία αυτή συνεπάγεται ορισμένες απαιτήσεις. Μεταξύ άλλων, μόνο οι ασθενείς με κάνναβη στη Γερμανία μπορούν να υποβάλουν αίτηση.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καταναλωθεί νόμιμα η κάνναβη στη Γερμανία, εξηγεί ο David Henn, επικεφαλής της Canamedical Pharma, σε συνέντευξή του στην Bild am Sonntag.

Επιπλέον, απαιτούνται εκτεταμένες γνώσεις σχετικά με τα κανναβινοειδή, τις ποικιλίες κάνναβης, καθώς και ένα υπόβαθρο στις φυσικές ή γεωργικές επιστήμες.

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχουν ήδη ανταποκριθεί σε αυτή την αγγελία εργασίας, αναφέρει το περιοδικό.

Και για καλό λόγο: “Ανάλογα με τα προσόντα, μπορούμε να φανταστούμε ότι πληρώνουμε μέχρι και 100.000 ευρώ μισθό ετησίως”, εξηγεί ο Henn σε συνέντευξή του.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.