Γερμανική κυβέρνηση κατά των πρόωρων χαλαρώσεων των μέτρων

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Söder εξέφρασε ελπίδες για χαλάρωση των μέτρων της πανδημίας στα μέσα Φεβρουαρίου. Ωστόσο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προειδοποιεί για την πρόωρη χαλάρωση των μέτρων.

“Τη στιγμή που θα νιώσουμε ότι μπορούμε να χαλαρώσουμε υπεύθυνα, αυτή η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, όλες οι κυβερνήσεις των κρατιδίων θα κάνουν ακριβώς αυτό το βήμα”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Steffen Hebestreit στο Βερολίνο τη Δευτέρα.

Προς το παρόν, ωστόσο, είναι “ακόμη λίγο νωρίς” να γίνει αυτό το βήμα. “Βρισκόμαστε ακόμη στη φάση κατά την οποία οι αριθμοί αυξάνονται, υπάρχουν νέα ρεκόρ κάθε μέρα.

Η κορύφωση του κύματος δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Και από αυτή την άποψη, θα προειδοποιούσα να μην πιστέψουμε πολύ νωρίς ότι έχει ήδη τελειώσει”, δήλωσε ο Hebestreit.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.