Η γερμανική κυβέρνηση στοχεύει νέα μέτρα στις 18.03

Ο σχεδιαζόμενος νόμος για τη μελλοντική προστασία κατά της πανδημίας θα πρέπει, σύμφωνα με τα σχέδια του συνασπισμού, να αποφασιστεί μόνο αμέσως πριν από τη λήξη των έως τώρα ισχύοντων μέτρων.

Στις 9 Μαρτίου, τα βασικά σημεία του νόμου θα συζητηθούν στο υπουργικό συμβούλιο, σύμφωνα με κύκλους των κοινοβουλευτικών κομμάτων τη Δευτέρα. Το “Business Insider” είχε αναφερθεί σε αυτό πρώτο.

Στις 18 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η δεύτερη και τρίτη ανάγνωση στην βουλή και -σε ειδική συνεδρίαση- η απόφαση στο Bundesrat.

Την Τετάρτη, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και η κυβέρνηση των κρατιδίων συμφώνησαν να καταργήσουν τα περισσότερα από τα μέτρα από τις 20 Μαρτίου.

Έκτοτε, οι εταίροι του συνασπισμού SPD, Πράσινοι και FDP εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τα μέτρα που θα εξακολουθήσουν να απαιτούνται μετά τις 20 Μαρτίου. Το FDP επέμεινε στην “κανονικότητα” από τις 20 Μαρτίου. Οι Πράσινοι και το SPD ζήτησαν να γίνουν προσεκτικά βήματα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.