Γερμανικός δήμος αντικαθιστά τα λεωφορεία με άμαξα με άλογα

Όλοι οι οδηγοί των λεωφορείων είναι άρρωστοι – και έτσι τα καθημερινά λεωφορεία του νησιού για τους μαθητές και τους επισκέπτες ακυρώνονται.

Δεδομένου ότι δεν βρέθηκε αντικαταστάτης σε σύντομο χρονικό διάστημα, έπρεπε να βρεθεί άλλη λύση. Τώρα τα άλογα έχουν ζήτηση.

Στο νησί Hiddensee της Βαλτικής Θάλασσας χρησιμοποιούνται άμαξες με άλογα. Παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά είναι μια ωραία εναλλακτική λύση για το νησί χωρίς αυτοκίνητα, δήλωσε ο δήμαρχος Thomas Gens στο Der Spiegel.

Οι αναπληρωτές οδηγοί από την εταιρεία μεταφορών Vorpommern-Rügen (VVR) – οι οποίοι χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν – δεν αποτελούν επίσης επιλογή, είπε. Σύμφωνα με τον Gens, υπάρχουν προβλήματα και εκεί λόγω των αναρρωτικών αδειών.

Το χρονοδιάγραμμα έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του νησιού. Το πρωί, το μεσημέρι και το απόγευμα, η άμαξα με τα άλογα διασχίζει μία φορά το νησί. Το ταξίδι μετ’ επιστροφής κοστίζει πέντε ευρώ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.