Γερμανοί αθλητές γνωρίζουν τις ομορφιές της Θεσσαλίας

Με νέους αθλητές του Γραφείου Αθλητισμού και Νεολαίας του κρατιδίου Mecklenburg-Vorpommern (Juniorteam der Sportjugend M-V) της Δυτικής Πομερανίας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δια βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας.

Οι γερμανοί αθλητές φιλοξενούνται στη Λάρισα από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ολύμπια στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από το Ελληνικογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας.

Ο κ. Λιούπας καλωσόρισε τους Γερμανούς αθλητές στη Θεσσαλία επισημαίνοντας ότι «η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η πρώτη αθλητική Περιφέρεια της χώρας.

Διαθέτει σύγχρονα Αθλητικά Κέντρα παντού, που φιλοξενούν παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και πανελλαδικά πρωταθλήματα και ελκυστικούς χώρους άθλησης που δίνουν τη δυνατότητα στους νέους να βρίσκουν διέξοδο σε υγιή πρότυπα ζωής».

Κλείνοντας κάλεσε τους αθλητές στο πλαίσιο της παραμονής τους στη Θεσσαλία να αδράξουν την ευκαιρία και να γνωρίσουν τις ομορφιές της. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος οι Γερμανοί αθλητές εκτός από τουριστικούς προορισμούς της Λάρισας θα επισκεφτούν και τα Τρίκαλα και τη Μαγνησία.

Πηγή: magnesianews.gr

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.