Γιατί σταματά να πουλάει φθηνά εισιτήρια η Lufthansa;

Το αεροπορικό σύστημα λειτουργεί αυτή τη στιγμή στα όριά του. Για να το ανακουφίσει, η Lufthansa καταφεύγει τώρα σε ένα άλλο μέτρο.

Ο γερμανικός αερομεταφορέας δεν πουλάει προσωρινά πλέον φθηνά εισιτήρια στην Οικονομική Θέση.

Η στάση εκπτώσεων ισχύει για πτήσεις εντός Γερμανίας, Ευρώπης και προς ΗΠΑ και Καναδά.

Η Lufthansa περιορίζει προσωρινά τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων στις κατηγορίες κρατήσεων με χαμηλότερες τιμές, επηρεάζοντας τις πτήσεις της καθώς και αυτές της Air Dolomiti.

Για νέες και εκ νέου κρατήσεις για ταξίδια που έχουν προγραμματιστεί έως τις 31 Ιουλίου (Γερμανία και Ευρώπη) και έως τις 10 Αυγούστου 2022 (Βόρεια Αμερική), είναι διαθέσιμες μόνο οι πιο ακριβές κατηγορίες.

Δημιουργία ελεύθερου χώρου για επανακρατήσεις

Στόχος της Lufthansa είναι να δημιουργήσει ελεύθερο χώρο στο συνολικό σύστημα, το οποίο αυτή τη στιγμή επιβαρύνεται από αρκετές ακυρώσεις πτήσεων και συνεπώς από μεγάλο αριθμό επανακρατήσεων.

Προηγουμένως, η ολλανδική KLM είχε ήδη καταφύγει σε παρόμοιο μέτρο. Η αεροπορική εταιρεία είχε σταματήσει να πουλάει εισιτήρια για το Άμστερνταμ για λίγο.

Σύνταξη: tourismtoday.gr

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.